Lokacionet e AL Dushi

AL Dushi ju njofton se tani po veprojmë në shumicën e pjesëve të Prishtinës! 
Ju mund të ecni në çdo dyqan AL Dushi, me lavanderi tuaj dhe ne do të jemi më se të lumtur t'ju ndihmojmë.

AL DUSHI 1
Rr.Agim Ramadani nr.1
(Perball Galerise se Arteve)
10000, Prishtinë, Kosovë
AL DUSHI 2
Rr.Ahmet Krasniqi nr.1
(Perball Rest.Amadeusit)
10000, Prishtinë, Kosovë
AL DUSHI 3
Rr. Mitrovica nr.12
(Perball Salles 1 Tetori)
10000, Prishtinë, Kosovë
AL DUSHI 4
Rr. UÇK nr. 23
(Qafa - Përball BPB Bank)
10000, Prishtinë, Kosovë
AL DUSHI 5
Fshati Ndërkombëtar
10000, Prishtinë, Kosovë
 
AL DUSHI 6
Rr. Ahmet Krasniqi H-A, Lok.3
(Te Komuna e re, Arbëri)
10000, Prishtinë, Kosovë
AL DUSHI 7
Albi Shopping Center
(Kati -1 tek Hypermaket Albi)
10000, Prishtinë, Kosovë
AL DUSHI 8
Rr. Kosta Novakoviq C4/2 Lam.B nr. 5
(kompleksi i Prime Group)
10000, Prishtinë, Kosovë