Si funksionon?
VENDOSNI POROSINË

Vizitoni faqën tonë të internetit dhe caktoni porosinë e larjes së rrobave sipas nevojave tuaja. Do ta marrim ne përsipër nga ai moment. Pa pagesë, të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë!

MARRJA E POROSISË

Thjesht bëhuni të përgatitur me rrobat tuaja për pastrim, ne do të jemi atje në një kohe shumë të shkurtër dhe do të kujdesemi për të gjitha rrobat e palara nga vendndodhja juaj e kërkuar.

LARJA & HEKUROSJA

Çdo rrobë është e rëndësishme për ne. Dituria jonë, me ndihmën e makinerisë sonë të përditësuar siguron që rrobat tuaja të kthehen tek ju të pastra, dhe të freskëta gjithmonë.

DORËZIMI

Rrobat tuaja do të dorëzohen në vendin tuaj në orar të caktuar, të freskëta dhe të pastra. Larja e rrobave nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë!

Lista e Çmimeve
Poshtë gjeni listen e çmimeve per secilin lloje te rrobave
Larje me ujë
1kg / 2€
Këmishë
1€
Kravatë
1€
Jelek
1.5€
Jakne Lëkure
10€
Bundë
12€
Çarshaf
2€
Perde e vogēl
5€
Vello
10€
Bluzë
2€
Xhemperë
3€
Jakne Dimri
5€
Shkurtimi i pantollave
2€
Shkurtimi i Fustaneve
5€
Kujdes profesional
Higjenik
Posta pa pagese
Çmimet më të lira
Besueshëm
Eko miqësore
Refero dhe fito
Pagesa të lehta